News Flash:

Acest barbat este des criticat, dar iata ce spune despre femeile trecute de 40 de ani

15 Mai 2018
957 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat

Este des criticat pentru replicile sale excentrice, însă de această dată actorul rus vine cu câteva aprecieri pentru femeile trecute peste 40 de ani.

Iată ce spune Dmitriy Naghiev:

„Odată cu vârsta, apreciez din ce în ce mai mult femeile care sunt trecute peste patruzeci de ani. Există multe motive pentru acest lucru.

De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodată în mijlocul nopții pentru a întreba:„La ce te gândești?”.

Nu-i pasă ce crezi! O femeie de 40 de ani nu va sta cu tine la televizor să bea bere. Ea va merge și va face ceea ceva mult mai interesant!

Foarte puține femei de această vârstă sunt interesate de opinia ta și despre activitățile ei de zi cu zi. Ele au un sentiment de demnitate și încredere absolută în sine!

Este puțin probabil să facă isterie și să regleze conturi în public

DAR !!! Dacă meriți, te vor împușca calm cu gândurile și cu faptele dacă va fi de cuviință!!!

Femeile adulte sunt generoase cu laude, de multe ori nemeritate… Ele au o încredere suficientă pentru a te prezenta prietenelor.

Deoarece știe că, prietenii ei nu o vor trăda niciodată. La femeile de 40 de ani, intuiția este bine dezvoltată – nu trebuie să recunoașteți nimic – ele deja știu totul despre tine!


Dacă vei învăța să ignori câteva riduri, vei descoperi că femeile de peste patruzeci sunt mai sexi… decât cele mai tineri!

Totodată, ele sunt sincere și cinstite. O să-ți spună direct dacă ești o fiară sau dacă te comporți ca o bestie. Nu va trebui niciodată să ghicești cum te tratează.

Deci da, există multe motive pentru a admira femeile de 40 de ani. Ele sunt deștepte, calculate și trebuiesc admirate pentru tot ceea ce fac!”


actorul rus v rsta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007520 (s)