News Flash:

Accident grav la Arad cu patru victime

17 Iunie 2015
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
accident la remetea mare
Patru persoane au ajuns la Spitalul Judetean Arad, marti, in jurul orei 19,20, dupa ce autoturismele in care se aflau au intrat in coliziune pe raza localitatii Horia.
Este vorba despre doua masini: o Honda si un Renault. Din primele informatii venite dinspre reprezentantii IPJ Arad, autoturismul marca Honda ar fi efectuat o depasire neregulamentara, patrunzand pe contrasens unde a intrat in coliziune cu autoturismul Renault care circula regulamentar. In Renault se aflau o femeie, un barbat (conducatorul auto) si o fetita de aproximativ 10 ani. Barbatul a iesit singur din autoturism in urma impactului, primind ingrijiri medicale la locul accidentului. Femeia a fost scoasa din Renault de echipajul de descarcerare care a intervenit taind usa si stalpii autoturismului. Fetita nu a avut nevoie interventia celor de la descarcerare pentru a iesi din masina. Atat femeia cat si fetita au fost preluate de ambulante si transportate la spital, scrie tion.ro.
In ceea ce-i priveste pe cei doi ocupanti ai autoturismului Honda – o femeie si un barbat – cei de la descarcerare au taiat plafonul masinii pentru ca medicii sa ajunga la ei. Femeia si barbatul acuzau dureri la coloana vertebrala si pentru a nu le agrava situatia si a ajunge mai usor la victime s-a luat decizia decopertarii plafonului autoturismului. Cei doi au fost preluati de o ambulanta si o autospeciala SMURD.

n renault ipj arad honda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004874 (s)