News Flash:

BUCURIE PENTRU COPII, IN PARCUL OPENVILLE: UN CARUSEL VENETIAN CU CESCUTE, CALUTI SI ALTE FIGURINE DIN POVESTI

5 Iulie 2018
898 Vizualizari | 0 Comentarii
Carusel venetian Openville Timisoara

Cei mici vor avea parte de o surpriza numai pentru ei in ansamblul Openville Timisoara: un carusel de inspiratie venetiana, fabricat special in Italia de un producator cu peste 50 de ani experienta in industria parcurilor de distractie.

Parcul Openville, care va fi amenajat peste noua parcare subterana la care se lucreaza in prezent in ansamblu, va include elemente de loisir pentru intreaga familie: un lac, piatete pentru evenimente, specii variate de arbori, suprafete intinse acoperite cu gazon, cafenele si restaurante cu terase si panorama spre zona verde. Mai mult, copiii vor avea o destinatie speciala de distractie: un carusel cu doua niveluri, realizat cu decoratiuni inspirate din „barocul venetian” de la sfarsitul secolului al 18-lea. 

Caruselul va fi echipat cu figurine din povesti, precum caluti care sar sau se balanseaza, calesti duble, cesti rotitoare si bancute. Toate figurinele vor fi realizate din fibra de sticla si decorate cu picturi realizate manual. Seara, atmosfera de basm va fi completata de sistemul de iluminat compus din peste 1.500 de LED-uri.

Caruselul din parcul Openville va avea o capacitate de 76 de locuri, iar nivelul al doilea va fi accesibil prin intermediul scarilor interioare. Totodata, va fi prevazut cu o rampa mobila, care permite accesul unui scaun cu rotile.

Caruselul este fabricat in Italia special pentru ansamblul Openville Timisoara de catre compania italiana Bertazzon, lider in domeniul producatorilor de echipamente pentru parcurile de distractie. Cu o experienta de peste jumatate de veac, Bertazzon a realizat proiecte in toata lumea, printre cele mai cunoscute regasindu-se in Prater (Viena), Disney Downtown (Florida, SUA) si Nagashima Park (Japonia). Totodata, a realizat caruselul venetian din ansamblul Palas Iasi, primul proiect de tip mixt din portofoliul companiei IULIUS.

Parcul din ansamblul Openville va fi un spatiu vibrant, care va promova un stil de viata european, raspunzand preferintelor de distractie ale tuturor categoriilor de public. Aici se vor organiza evenimente diverse, de la activitati educative si recreative pentru copii, manifestari culturale si competitii sportive, pana la targuri tematice, festivaluri si expozitii de arta.

Departament PR
W: www.openville.ro www.iuliusmall.com
E: pr•iuliusmall.com 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005015 (s)