News Flash:

Albert Saritov a adus ultima medalie pentru Romania la RIO

22 August 2016
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
Albert Saritov
Albert Saritov a castigat, duminica seara, in ultima zi a Jocurilor Olimpice de la Rio, medalia de bronz la lupte, dupa ce la invins cu scorul de 10-0 pe georgianul Elizabar Odikadze, devenind astfel primul sportiv naturalizat care aduce o medalie Romaniei.
Aceasta este cea de-a cincea medalie pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa aurul cucerit de echipa feminina de spada, argintul cu jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea si doua medalii de bronz obtinute de Gabriel Sincraian la haltere, categoria 85 de kg, respectiv de echipajul feminin de canotaj - opt rame cu carmaci.
Saritov a trecut in recalificari de cubanezul Javier Cortina Lacerra (8-1 puncte tehnice, 3-1 la puncte de clasificare). A reprezentat Rusia, dar a fost naturalizat anul acesta, a trecut in optimi de moldoveanul Nicolai Ceban, iar in sferturi a fost intrecut de americanul Kyle Snyder.
Ultima medalie olimpica a luptelor romanesti, un bronz la categoria 130 de kilograme in intrecerea de greco-romane, luat de Ioan Grigoras, a fost cucerita in anul 1992.

albert saritov a lupte elizabar odikadze
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004859 (s)