News Flash:

Acest aliment ieftin plin de vitamine si minerale trateaza ZECI DE BOLI si te ajuta SA SLABESTI! Consuma-l dimineata pe stomacul gol

28 Iulie 2016
14934 Vizualizari | 0 Comentarii
drojdia
Drojdia de bere este un excelent revitalizant si, consumata cu regularitate, ajuta la intirzirea procesului de imbatrinire. Ea nu trebuie insa cosumata ca atare, in stare vie, ci sub forma de extracte in care drojdia este inactivata.
Are 16 aminoacizi, 14 minerale si 17 vitamine
Drojdia de bere contine proteine (majoritatea aminoacizilor esentiali), toate vitaminele din complexul B, vitaminele D, H, E (biotina), enzime, saruri minerale cu continut mare de potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor (12%), lipide (5%-10%), glucide si anumite oligoelemente indispensabile vietii (seleniu, crom). Conform ultimelor cercetari, aceasta drojdie are in alcatuire 16 aminoacizi, 14 minerale si 17 vitamine.
Nenumaratele proprietati ale acestui panaceu natural universal i-au determinat pe doctori si pe nutritionisti sa creeze doua cure pe baza drojdiei de bere: interna si externa.
Cura interna, indicata in cazul intoxicatiilor
Cura interna este indicata in cazul anemiei, avitaminozei, rahitismului, demineralizarii, tulburarilor de crestere, intoxicatiilor, tulburarilor sistemului nervos, afectiunilor hepatobiliare, afectiunilor cardiovasculare, bolilor digestive, diabetului zaharat, obezitatii, hiperglicemiei, hipercolesterolemiei etc.
In cazul tratamentului intern avem trei modalitati de folosire, in functie de forma in care se prezinta drojdia: proaspata, uscata (pulbere) sau tablete (se gasesc in farmacii).
Drojdia proaspata se consuma cu miere: la o lingurita cu drojdie se adauga doua lingurite cu miere de albine, frecandu-se amestecul pana cand se obtine o pasta omogena. Doza zilnica pentru un adult este de trei lingurite cu drojdie de bere, care se administreaza pe stomacul gol dimineata, la pranz si seara.
Drojdia uscata se dizolva, de exemplu, in jumatate de litru de suc de morcovi (extras acasa cu storcatorul electric). Se folosesc doua lingurite cu praf de drojdie uscata, se amesteca bine cu sucul si se pastreaza la frigider. Se bea intreaga cantitate de preparat intr-o zi, in trei reprize.
Tabletele se gasesc in farmacii si in magazinele naturiste, ele fiind extracte de drojdie prelucrate sub forma de comprimate. De regula, acestea sunt foarte eficiente in terapie, pentru ca sunt obtinute din culturi de drojdie selectionate astfel incat sa aiba o concentratie ridicata de seleniu si de vitamine din complexul B. Prospectele ofera indicatii de administrare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004549 (s)