News Flash:

5 Top motive pentru a-ti instala camere de supraveghere

19 Noiembrie 2014
1725 Vizualizari | 0 Comentarii
De ce avem nevoie de camere de supraveghere pentru locuinta sau pentru afacerea noastra? Multi oameni nu gasesc raspunsul la aceasta intrebare, exact cum nu afla raspunsul la intrebarea "de ce avem nevoie de asigurarea medicala? Suntem sanatosi!" Insa o internare la spital ne poate face sa ne razgandim, complet. In acelasi mod opereaza si camerele de securitate - crezi ca nu ai nevoie de ele pana iti dai seama ca ai cu adevarat nevoie de ele; sau cand e deja prea tarziu. Sa ne uitam asadar in randurile urmatoare ale acestui material la 5 motive principale pentru care merita sa instalam camere de supraveghere. Disponibile la Ordis, aceste sisteme se adreseaza atat utilizatorilor casnici cat si celor business.
Pentru a obtine dovezi in cazul unor incidente
Nu e o modalitate mai buna de a obtine aceste  dovezi decat prin inregistrari video de calitate (asigurati-va ca dvr-ul imprima data si ora filmarii) - ele ajuta in orice cercetare a politiei sau proces. Multe afaceri sau locuinte au asezate camerele de supraveghere incat sa filmeze masinile ce ies sau intra in respectivul spatiu - in special numerele de inmatriculare.  De asemenea, inregistrarile furnizate de aceste camere pot sa te apere impotriva acuzatiilor vecinilor, angajatiilor si in obtinerea sumelor datorate, de la firma de asigurare cu care ai contract.
Pentru a tine la distanta infractorii si a preveni diverse situatii
Daca cineva observa respectivele camere de supraveghere, e putin probabil sa incalce legea, sa minta, sa fure. Acest lucru e valabil atat pentru clienti, angajati si nu numai. Ei se vor comporta corect, stiind ca sunt filmati. De asemenea, angajatii vor veni la timp, vor pleca doar dupa terminarea programului de lucru si vor urma normele de protectie a muncii.

Pentru  rezolvarea conflictelor sau nedumeririlor 
Uneori clientii pot sa afirme lucruri neadevarate despre activitatea unei companii sau sa faca plangere la OPC. Alteori, conflictele dintre angajati se rezolva usor, prin urmarirea inregistrarilor furnizate de respectivele camere de supraveghere. Situatii de tipul "eu am zis asta, celalalt afirma insa altceva" sunt repede rezolvate.
Sunt usor de cumparat si accesibile financiar
Fie ca e vorba de sisteme pentru exterior, fie ca ne referim la solutii de supraveghere pentru interior, aceste camere se pot comanda si livra repede; calitatea acestora e net superioara fata de cea a modelelor anterioare. Se pot alege solutii care sa poata fi upgradate sau suplimentate ulterior (daca situatia cere de exemplu instalarea unor camere de supraveghere video suplimentare).
Inlatura stresul si ingrijorarile legate de protejarea bunurilor detinute
Mai mult de atat, aceste camere ne permit urmarirea transmisiei in timp real (dar si a inregistrarilor anterioare) direct de pe telefonul mobil, tableta sau laptop, chiar dintr-o alta localitate sau tara. Cu ajutorul internetului, aceste conexiuni sunt posibile. Se pot verifica asadar alarme false si se pot face modificari, de la distanta. Mai mult de atat, nu doar bunurile ne sunt in siguranta, ci si spatiile, imobilele in sine sau familiile noastre.
Daca articolul de fata te-a convins de necesitatea instalarii unui sistem de supraveghere video, afla aici mai multe despre aceste solutii  !
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008042 (s)