News Flash:

4 pasi pentru a indeparta firele de par crescute sub piele

17 Iunie 2016
1608 Vizualizari | 0 Comentarii
fire de par

Firele de par crescute sub piele pot deveni iritante si chiar dureroase, iar daca nu stii cum sa scapi de ele, se pot infecta. Firul creste sub piele cand se rasuceste in loc sa iasa prin pori deasupra pielii. Pentru a elimina firele de par crescute sub piele ai nevoie de alcool sanitar, penseta, peroxid de hidrogen, prosop si apa calda. Iata pasii pe care trebuie sa-i parcurgi:

1. Curata pielea cu sapun si apa calda
Zona trebuie sa fie curata, pentru a nu exista riscul aparitiei infectiilor. Curata zona sau zonele cu par crescut sub piele. Acesta este un pas foarte important.

2. Scoti firele doar daca zona este infectata sau sangereaza si firul nu iese de sub piele. Foloseste partea cea mai ascutita a pensetei, aplica presiune pe fir, pentru a zgaria usor pielea, pentru a permite firului sa iasa din folicul.

3. Nu smulge firul, fiindca urmatorul va creste la fel.
Trage-l afara, deasupra pielii, in directia de crestere a celorlalte fire de par.

4. Curata zona cu peroxid de hidrogen.

Pentru a preveni cresterea firelor de par sub piele, curata pielea foarte bine. Pune peroxid de hidrogen pe folicul si lasa-l sa curete porii. Daca ai indepartat un fir de par, procesul s-ar putea sa dureze ceva mai mult, asa ca cel mai bine ar fi sa actionezi imediat ce vezi un fir de par crescut sub piele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005947 (s)