News Flash:

Zanni si Ana Porgras, cel mai nou cuplu din showbiz? ”I-am scris si ne-am impacat”

29 Septembrie 2021
563 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni Ana

Fanii emisiunii ”Survivor” stiu deja ca intre Zanni si Ana Porgras au existat tensiuni si apropieri mai mult decat intre doua persoane care ar fi doar prieteni. Dupa ce s-a incheiat competitia, relatia dintre cei doi nu a mai mers ca pe roate, iar Zanni a decis sa rupa orice legatura dupa ce a descoperit un mesaj dubios in telefonul Anei.

Zanni a povestit la Teo Show acum cateva saptamani ca relatia dintre el si colega lui, Ana Porgras nu mai este deloc asa cum isi imaginau cei din exterior. Castigatorul Survivior 2021 a recunoscut ca intre el si Ana s-au format legaturi puternice, dar la intoarcerea in tara, fiul adoptiv al lui Velea a fost dezamagit de comportamentul Anei si de relatia pe care aceasta o avea cu Jador.

Acum, la mai bine de doua luni de la intoarcerea in tara, Zanni este mai pregatit ca niciodata de cateva schimbari majore in viata lui. Castigatorul Survivor si-a cumparat apartamentul cu banii pe care i-a castigat de la competitia din Republica Dominicana, iar acum, se pare ca soarta ii surade si pe plan sentimental. Zanni a fost de foarte multe ori asociat cu Ana Porgras, colega lui de la Survivor și, desi pana acum a negat toate zvonurile unei posibile relatii, Zanni inca se mai gandeste la Ana. Cei doi se pare ca s-au intalnit recent, dupa cum a spus Zanni pe TikTok si sunt dispusi sa isi acorde inca o sansa. ”I-am scris si ne-am impacat. Si ne-am vazut si ne-am cumparat o Cola si m-am dat cu spray Hugo Boss”, a spus Zanni pe Tik Tok.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005301 (s)