News Flash:

Cum o alinta Dani Otil pe colega lui, Ramona Olaru? Sotia sa sigur ar fi geloasa

29 Septembrie 2021
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Ramona

Neatza cu Razvan si Dani nu se dezic de la regula de a aduc zambete pe chipul telespectatorilor in fiecare dimineata. Matinalii sunt pe frecventa in fiecare zi de luni pana vineri in formula cu Razvan si Dani, iar Ramona se integreaza perfect grupului.

Cine urmareste de ani buni Neatza cu Razvan si Dani, stie ca cei doi prezentatori se tin de glume non-stop. Azi, in timp ce au intrat in legatura directa cu o telespectatoare, Dani nu s-a putut abtine de la remarcile la adresa asistentei de la Neatza. In timp ce prezenta conceptul jocului, Dani i-a alintat pe colegii lui ”cei trei crai de la Rasarit”, iar pe Ramona ”craiasa”. Evident, totul a fost spus in spirit de gluma, cei doi avand o relatie strict profesionala. Ramona a declarat de multe ori ca Dani si Razvan sunt unii dintre barbatii pe care ii apreciaza cel mai mult si de la care are mereu cate ceva de invatat.

Frumoasa blondina este una dintre cele mai apreciate asistente tv, iar evoluatia ei este una notabila si asta nu a ramas nerasplatita. Ramona a ajuns sa modereze chiar si emisiuni si sa aiba contracte de publicitate de zeci de mii de euro. Ramona are un program destul de strict, iar cei care credeau ca este greu sa te trezesti la 5 dimineata, ei bine, se pare ca se merita. Pentru patru ore live de editie, de luni pana vineri, Ramona incaseaza de la Antena 1 in jur de 3000 de euro, la care se adauga si alte contracte de publicitate. Fosta iubita a lui Cuza este si model in timpul liber, pozeaza pentru diferite branduri, dar asta nu inseamna ca a uitat vreo secunda de unde a plecat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)