News Flash:

Dorian Popa a ajuns de urgenta pe mainile medicilor. ”Uitati-va ce a iesit”

29 Septembrie 2021
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Fanii lui Dorian Popa sunt obisnuiti ca artistul sa le prezinte mereu clinici de infrumusetare in vlogurile pe care le realizeaza, doar ca, de data asta, lucrurile au fost un pic mai serioase. Fara sa fie vreo gluma pentru urmaritorii lui, Dorian a ajuns de urgenta pe mana medicilor, iar problemele lui de sanatate par a fi unele foarte serioase.

Dorian Popa nu ia deloc pauza de la social media si nu s-a abatut de la aceasta regula nici acum, cand doar ce s-a trezit din operatie. Artistul nu si-a facut nicio interventie de infrumusetare, ci a ajuns la bisturiul medicului pentru a-si rezolva o deviatie de sept. Dorian se confrunta cu problema asta de mai mult timp si se pare ca timpul petrecut pe santierul din cartierul pe care il ridica chiar el si-a spus cuvantul. ”Mai avem cateva ore de trezire, sa fie sub monitorizare situatia, dupa care decolam spre Domnesti sa mai inhalam niste praf. Uitati-va ce a iesit din nasul meu, deci inca o data, nu am avut nicio rinoplastie, nu ii schimbam forma, ca mie imi place asa mare”, a marturisit Dorian Popa pe Instagram.

Chiar daca este domeniu nou pentru el, Dorian s-a informat foarte mult inainte si vrea sa faca totul ca la carte pentru ca noul lui cartier sa fie pe lista preferintelor viitorilor locatari. Dorian si-a facut lectiile si are de gand ca noile constructii din Hatz Residence sa fie fara greseala. La cat de motivat il stim pe Dorian, cu siguranta vom avea parte de multe vloguri de la constructia Hatz Residence. Unde mai pui ca deja are si primele oferte de cumparare?

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005694 (s)