News Flash:

Adriana Trandafir, declaratii cutremuratoare in Asia Express. ”Nu as fi vrut sa vorbesc despre asta niciodata”

29 Septembrie 2021
406 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Trandafir

Adriana Trandafir si Maria Speranta sunt una dintre cele mai competitive echipe din Asia Express. Cele doua se mentin mereu in fruntea clasamentului si se completeaza de minune la probele de pe Drumul Imparatilor. Chiar si asa, la fel cum se intampla si in cazul celorlalte echipe, autostopul le da si lor mari batai de cap, iar uneori scoate la iveala o latura pe care nici nu se asteaptau ca o au. 

Editia de seara trecuta de Asia Express a fost una care le-a testat limitele concurentilor. Ca de fiecare data, competitia este imprevizibila, iar clasamentul se poate rasturna dintr-o clipa in alta. Autostopul este cel care face legea, iar intr-o tara aflata in lockdown, asta a fost cea mai mare provocare pentru concurenti. In timp ce adeversarii lor se chinuiau sa opreasca o masina, Maria Speranta si Adriana Trandafir au avut un noroc greu de imaginat. Cele doua au fost duse catre probe diferite de acelasi sofer pe care, a doar oara, l-au oprit intamplator. Cele doua s-au emotionat cand l-au vazut, iar Adrianei i-a adus aminte de fiul ei, Stefan, al carui custodie a pierdut-o acum cativa ani.

”M-am trezit emotionata si s-a deschis la mine un sertar pe care il tencuisem intr-o cripta si n-as fi vrut sa vorbesc despre lucrul asta niciodata. Voi nu aveti nevoie de actrita Adriana, ci de mama Adriana, care cateodata nu a fost alaturi de voi. De multe ori. Stii ca tu ai aparut cand credeam ca viata mea nu mai are niciun rost (…) Ma gandesc tot timpul la Stefan. Cand erai mica, tu nu ma intrebai de Stefan. Stiai ca e un frate, stiai ca il vizitam din cand in cand cu tine, cateodata, cand puteam. Stefan e sufletul meu si e fratele tau si cred ca e singurul cadou pe care am putut sa vi-l fac: sa fiti impreuna frati”, a spus actrita, la Asia Express.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006175 (s)