News Flash:

Catinca Roman, agresata de partenerul de viata. ”Am trecut prin violenta domestica”

29 Septembrie 2021
552 Vizualizari | 0 Comentarii
Catinca Roman

Catinca Roman a fost si este in continuare o aparitie discreta in showbizul de la noi. Fiica lui Petre Roman nu a vrut sa isi expuna viata in lumina reflectoarelor si a incercat, pe cat posibil sa isi tina viata privata doar pentru ea.

Catinca Roman este exact la polul opus fata de sora ei, Oana. In timp ce Oana trece de la un scandal la altul si nu se fereste sa le dea replica rautaciosilor, Catinca isi vede mereu de treaba ei si nu ii place sa ocupe primele pagini ale tabloidelor. Recent, aceasta a acceptat invitatia lui Marius Ghita de a participa la emisiunea In oglinda, acolo unde a vorbit deschis despre mai multe subiecte sensibile, printre care si violenta domestica. Nimeni nu se astepta ca o femeie precum Catinca sa accepte astfel de tratamente din partea partenerului de viata. Acum, ca a realizat cat de toxica era relatia ei, Catinca a decis sa traga un semnal de alarma pentru toate femeile.

”Sunt mai multi (n. red. parteneri de care nu vrea sa isi aduca aminte) pentru ca ma pun in oglinda cu starea mea sufleteasca de atunci. Din fiecare experienta am incercat sa invat ceva. In timp, tot m-am ales cu ceva. Da, am trecut prin violenta domestica, prin abuz psihologic mai mult. Aici m-a ajutat foarte mult educatia primita acasa si foarte mult felul in care mi-a schimbat metalitatea contactul cu societatea occidentala. Abuzul psihologic poate fi foarte subtil si foarte pervers. El poate sa inceapa de la mici remarci, lucruri care afecteaza stima de sine si el poate ajunge la niste cote foarte inalte, la care se tipa, se injura, se folosesc cuvinte jignitoare”, a declarat Catinca Roman, la emisiunea „In Oglinda”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005285 (s)