News Flash:

Alexia Eram, cel mai dureros moment din viata ei. ”Plangeam in fiecare zi” Ce legatura are Mario Fresh cu asta?

29 Septembrie 2021
446 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Eram

In ultima perioada, fiica Andreei Esca a fost mai mereu in atentia fanilor din cauza sau datorita relatiei incerte cu Mario Fresh. Fanii cred ca s-au despartit, ei nu declara nimic, dar Alexia si-a facut curaj si a vorbit despre cea mai grea perioada din viata ei, o perioada in care lacrimile si depresia erau la ordinea zilei. 

Alexia Eram si-a dorit mereu sa scape de apelativul ”fata Andreei Esca” si se pare ca partial a reusit. Alexia a muncit mult pentru a construi o imagine de sine statatoare si a vrut sa le demonstreze tututor ca poate sa isi depaseasca in orice moment limitele. Tocmai pe acest principiu a mers si cand a plecat la facultate in Anglia si, chiar daca venea acasa o data la doua saptamani, pentru Alexia, aceea a fost cea mai grea perioada din viata ei. Acum, vloggerita a terminat studiile si s-a intors in tara, mai ales ca pandemia nu a mai permis calatoriile atat de dese. Aflata in sanul familiei, Alexia este mai fericita ca niciodata, iar acum vorbeste cu lejeritate despre cea mai trista perioada a ei. Si, contrar gurilor rele care credeau ca Alexia a plans dupa Mario, ei bine, adevarul este altul si l-a spus chiar ea.

”Cred ca cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci cand am plecat la facultate, singura si a trebuit sa ma descurc fara familie, fara prieteni, fara iubit. De fiecare data cand plecam plangeam si cred ca acolo la fel, in fiecare zi plangeam, nu prea m-am adaptat. Nu imi place sa fiu singura… in general”, a declarat Alexia Eram, pentru Teo Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005002 (s)