News Flash:

Smiley, primele declaratii despre fosta lui partenera, Laura Cosoi. ”E o femeie... ”

29 Septembrie 2021
654 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, iar cei care ii urmaresc in online stiu ca acestia nu au deloc probleme din cauza geloziei si ca se inteleg de minune. Recent, Smily a facut cateva afirmatii despre fosta lui iubita, Laura, iar fanii cred ca asta s-ar putea sa nu fie deloc pe placul Ginei.

Smiley a fost mult timp unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi din tara. Chiar daca acum are o relatie frumoasa cu Gina, asta nu inseamna ca duce lipsa de admiratoare. Andrei este un barbat diplomat si asumat si nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume, inclusiv in situatia in care trebuie sa vorbeasca despre fostele lui partenere.


Smiley a fost mereu un cuceritor, iar stilul a fost intotdeauna de partea lui. Inainte de a forma un cuplu cu Gina Pistol, Smiley a mai avut iubite cunoscute, iar una dintre cele mai mediatizate relatii de dinaintea celei cu Gina a fost cea cu Laura Cosoi. Cei doi au format mult timp unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi si, desi multi ii vedeau in fata altarului, Smiley si Laura au decis sa puna capat amiabil relatiei. Smiley si Laura au avut o relatie mai bine de cinci ani, iar asta i-a facut sa se cunoasca foarte bine si, aparent, sa isi aminteasca unul de altul si peste ani buni.

Asta i s-a intamplat lui Smiley recent, cand pe scena show-ului in cadrul caruia este jurat a aparut o concurenta care semana izbitor cu Laura Cosoi. Asemanarea nu a observat-o doar Smiley, ci si Raluka, colega sa de la masa juriului. Smiley nu s-a putut abtine si a simtit nevoia sa faca cateva afirmatii despre fosta lui partenera. ”Da, semana un pic cu Laura, dar nu atat de tare. Cu Laura Cosoi. Mi se parea ca are direct fata Laurei cand era ea mai mica. Laura e o femeie misto. Recunosc, am gusturi bune la femei. Sunt eu dobitoc pe alocuri, dar asta e…”, a spus Smiley.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006861 (s)