News Flash:

Mara Banica este suspecta Covid. Jurnalista este insarcinata in sase luni: ”Ma testez zi de zi”

29 Septembrie 2021
621 Vizualizari | 0 Comentarii
Mara Banica

Mara Banica trece prin momente de groaza, asta dupa ce fiul ei cel mare a intrat in contact cu o persoana care avea Covid. Vedeta este insarcinata in sase luni si se teme pentru starea ei de sanatate, asa ca a ajuns sa se testeze zilnic pentru a se asigura ca atat e, cat si bebelusul sunt sanatosi.

Mara Banica este momentan in afara oricarui pericol si nu prezinta niciun simptom de Coronavirus. Vedeta este mereu in garda si se teme ca ar putea sa se infecteze, mai ales ca baiatul ei cel mare a intrat in contact cu persoana bolnava. Pentru a fi sigura si pentru a tine totul sub control, Mara se testeaza zilnic. Chiar si asa, jurnalista a facut zilele trecute un atac de panica atunci cand baiatul ei i-a dat vestea cea proasta. 

”Ma testez zi de zi si eu, si Dima. Nu am niciun fel de simptome, sper sa ramana asa, dar am avut un atac de panica. Ma tem foarte tare de boala si din cauza sarcinii, e si normal. Mi-e frica sa nu se intample ceva, mai ales ca este un copil foarte dorit. La acea vreme, pe cand eu ma chinuiam sa raman insarcinata, nu era clara situatia cu vaccinul. Cu trei luni inainte de a ramane, medicii nu stiau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat sa nu il fac. Dupa ce am ramas insarcinata, nu era clar daca e bine sa te vaccinezi, asa ca nu l-am mai facut. Acum, vad eu, zic medicii ca e ok, dar nu pot sa risc”, a declarat Mara Banica pentru fanatik.ro.


fanatik ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005824 (s)