News Flash:

Cum arata sotia lui Dani Otil, Gabriela dupa ce a nascut si cate kilograme a reusit sa slabeasca?

28 Septembrie 2021
423 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Prisacariu

Dani Otil si sotia lui, Gabriela au devenit parinti de aproape doua saptamani si viata lor s-a schimbat radical. Cei doi experimenteaza cea mai intensa perioada si, la fel cum a afirmat de Dani, cel mic nu a venit la pachet cu un manual de instructiuni, asa ca proaspetii parinti inca mai au multe de invatat. 

Dani si sotia lui Gabriela au devenit parinti cu acte-n regula. Gabi a nascut acum doua saptamani un baietel perfect sanatos care a facut deja cunostinta cu internetul. Mama lui fiind unul dintre cele mai cunoscute si cautate modele de la noi din tara, era de asteptat ca aceasta sa isi doreasca sa revina cat mai repede la dimensiunile de dinainte. Gabriela a fost o norocoasa si nu s-a ingrasat foarte mult pe perioada sarcinii, asa ca acum ii este foarte usor sa topeasca cele cateva kilograme in plus.

”Nu am slabit repede, adica am mai bine de doua saptamani de cand am nascut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu tin o dieta, mananc normal, ce-i drept mananc mult mai putin fata de momentul cand eram insarcinata […] Alaptatul si colicii bebelusului ma tin in priza. Nu prea am pofta de mancare si nu prea imi sta gandul la mancare, dar in rest mananc normal, mese normale, nu am trecut sa mananc salate sau mai stiu eu ce. Cel mai important lucru este faptul ca nu ma stresez deloc cu dieta. Am eu timp sa revin usor, usor”, a marturisit vedeta pe retelele de socializare.

Pe langa trucurile si retetele de slabit, unul dintre cele mai asteptate momente de catre fanii Gabrielei a fost cel al dezvaluirii numelui celui mic. Dani si Gabriela au cazut de acord si au ales ca pe baietelul lor sa-l cheme Luca Tiago.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007481 (s)