News Flash:

Unde mai câștigi 5.000 $ în doar 8 ore de lucru pe zi? Gloria Agency îți dă șansa asta!

24 Septembrie 2021
550 Vizualizari | 0 Comentarii
Gloria Agency Bucure ti

Cam ce salariu crezi că poți primi la un job oarecare din România? Mai ales fără studii, diplome și experiență consistentă? Cel mai probabil, salariul minim pe economie. Plus câteva sute de lei în plus, sau bonuri de masă, dacă ai noroc. Totodată, adesea ți se cer ore suplimentare, să muncești mereu mai mult.

În condițiile astea, ai nevoie de ceva diferit. De un job care să-ți aducă mai mulți bani, fără un efort nemaipomenit. Partea bună e că jobul ăsta chiar există! Gloria Agency te angajează chiar acum ca model de videochat în București!

Așa ai șansa să câștigi extraordinar de bine, cu un program normal de lucru. Uiți de limitările unui salariu mic, dai deoparte problemele financiare și stresul cotidian. Ți se deschid oportunități noi și îți permiți să visezi.

Îți garantăm 4.000 lei pe lună în primele 3 luni

Ca să te convingi că vorbim serios, la Gloria Agency îți garantăm 4.000 lei lunar, în primele 3 luni de job ca model. Ai și alternativa de a încasa 65% din câștigurile tale de pe site-urile pe care lucrezi. Deci îți oferim 2 opțiuni extrem de avantajoase.

Cu alte cuvinte, nu pornești de la zero, ca la alte joburi. Îți dăm o bază financiară stabilă, pe care îți putem construi succesul în liniște. Din prima clipă te ajutăm cu un training susținut, cu lecții de perfecționare a limbii engleze și a abilităților de comunicare.

Dăm o mare atenție ținutelor și look-ului tău. Beneficiezi chiar de un curs de machiaj personalizat, care e gratuit, ca să arăți spectaculos în fiecare zi la program. Îți oferim o cameră de lucru splendid amenajată, în unul din sediile noastre din inima Bucureștiului.

Tot ce ai tu de făcut este să vii la timp la job, să fii îngrijită, zâmbitoare și să absorbi cât mai bine informațiile pe care ți le transmitem aici. Apropo, echipa noastră de training este exclusiv feminină, pentru ca tu să te simți cât mai în largul tău.

Te ajutăm cu fotografii și filme premium, cu asistență tehnică non-stop, cu tot ce trebuie. După câteva săptămâni, totul ți se pare mai simplu, mai firesc.

Te relaxezi și începi să vezi rezultatele. Adică să urci în încasări cu mult peste pragul garantat de noi. Dar ce e mai bun urmează.

Dacă te ții de treabă, începi să faci câteva mii de dolari pe lună. Apoi mai mult, și mai mult. Ca să-ți faci o idee de nivelul câștigurilor, media încasărilor modelelor de la Gloria Agency este de 5.000 de dolari pe lună!

Imaginează-ți un pic cam cum ar fi să ai și tu banii ăștia! Ți-ai rezolva o mulțime de probleme, ți-ai cumpăra cele mai frumoase lucruri. Da, totul e posibil cu un job la care te poți angaja și tu chiar în momentul ăsta!

Câștigi extraordinar cu doar 8 ore de muncă pe zi

Partea și mai frumoasă e că poți să ai nivelul ăsta de venituri cu un program de doar 8 ore pe zi. Nu te obligă nimeni să stai mai mult, să asculți de șefi. Lucrezi normal, ca orice persoană activă din București. Doar că încasezi de vreo 5 ori mai mult la sfârșitul lunii...

Am adoptat programul ăsta de lucru din mai multe considerente. În primul rând, din respect pentru tine. Ne dorim să ai timp să te distrezi, să mergi la shopping, să îți cheltuiești banii.

Apoi, pentru că orice om are nevoie și de odihnă. Și de o viață privată împlinită. Ca să aibă sens munca ta.

Asta e filosofie la care ținem mult. Și în raport cu tine, ca model, și față de echipa de la Gloria Agency. Lucrăm intens, cât mai eficient, dar fără să exagerăm. Apoi savurăm timpul personal, micile sau marile plăceri ale vieții.

Sigur o să-ți placă și ție să te integrezi în atmosfera asta. Lasă orice emoție deoparte, că nu-și are sensul. Lucrăm cu zeci de modele exact ca tine, care sunt la început de drum, învață totul de la zero.

Facem treabă bună împreună și treptat apare experiența. Cu un efort bine dozat și cu ajutorul nostru, suntem sigure că o să devii un model de mare succes la Gloria Agency. Depășind cu mult media încasărilor pe studio.

Totul este să faci primul pas: să lași deoparte joburile modeste și să țintești mai sus. Adică să te angajezi și tu ca model de videochat în București. Noi abia așteptăm să te cunoaștem și să facem planuri împreună! Te așteptăm cu mare drag!

Contact

Gloria Agency, București

Telefon Adina, HR Manager: 0729 330 330 

www.gloria-agency.ro

 

Galerie Foto

Gloria_Agency_videochat_Bucure_ti
contact
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007067 (s)