News Flash:

Zanni, in lacrimi in fata fanilor de pe internet. Castigatorul Survivor a spus de ce s-a sinucis fratele lui

15 Septembrie 2021
406 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni

De cand a participat la Survivor si s-a intors acasa cu marele premiu, Zanni este in atentia fanilor mai mult ca niciodata. Protejatul lui Alex Velea a reusit sa ii castige de partea lui pe majoritatea celor care s-au uitat la competitia din Dominicana si tot ei au fost cei care l-au dus pe Zanni in marea finala. Urmaritorii au apreciat la Zanni abilitatile lui sportive, dar si faptul ca povestea lui de viata l-a indemnat sa isi schimbe viitorul.

Cei care au auzit macar o data de Zanni, stiu ca acesta este un tanar cu o poveste de viata impresionanta. Zanni a fost crescut la casa de copii si tocmai asta l-a impins sa participe la Survivor. Protejatul lui Velea si-a propus sa vina acasa cu banii pentru a-si lua casa, iar visul lui a devenit realitate. Chiar daca trecutul lui nu este deloc unul roz, aceasta nu a profitat niciodata de asta, nu s-a transformat in caz social si nici nu a vrut sa primeasca nimic fara sa merite. Zanni isi deschide cu greu sufletul in fata fanilor, dar si atunci cand o face, acestia empatizeaza cu el mai mult ca niciodata. Recent, in vlogul de pe canalul lui, Zanidache a vorbit despre unul dintre cele mai triste evenimente din viata lui, momentul in care fratele sau s-a sinucis.

"Nu era fratele meu de sange, dar era ca fratele meu. Imparteam totul, ne certam, am dus copilaria impreuna, dar cumva separati.I-am spus ca a sarit de la etajul 6. Eu cu baiatul asta nu m-am inteles prea bine. Eu l-am iubit mult pe el si m-am gandit foarte mult la el in competitie. Nu i-am mai raspuns la mesaj, pentru ca baiatul asta traia intr-o alta lume. El se gandea la smecherii, la bani, la toale de firma. Cu liceul a inceput cu petreceri, cu substante interzise. O luase pe aratura, dar am crezut ca doar incearca.Eu m-am apucat de tuns, voiam sa ma schimb. Era fratele meu, il iubeam asa cum este. Il certam si eram aspru cu el. Daca nu o sa te opresi cu rahaturile astea, nu o sa mai vorbim. De atunci nu i-am mai raspuns la niciun mesaj. S-a suparat, m-a evitat de atunci", a spus Zanni pe internet.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006512 (s)