News Flash:

Ce salariu incaseaza acum Elena Lasconi, primarita din Campulung Muscel? ”Cand eram la PRO TV faceam banii astia in 40 de minute”

15 Septembrie 2021
857 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Lasconi

Elena Lasconi este una dintre vedetele consacrate de PRO TV care nu s-a gandit prea mult atunci cand a renuntat la cariera in televiziune pentru a se dedica politicii. Elena este primar in Campulung Muscel si, desi nu este o destinatie de top, aceasta are planuri mari si vrea sa puna localitatea pe harta celor mai dezvoltate locuri din Romania.

Elena Lasconi este pe lista celor mai celebri primari din Romania si asta datorita faptului ca a cochetat pentru mult timp cu televiziunea. Tot ea a fost cea care a casatorit-o si pe Alexandra Stan si, chiar daca si-a luat adio acum ceva timp de la televiziune, toamna aceasta Elena a revenit si a batut din nou palma cu PRO TV, acolo unde oficializeaza cununiile din emisiunea ”Casatorii pe nevazute”. 

”Ma bucur foarte mult ca eu voi oficia aceste casatorii. De-abia astept sa vad reactiile lor. Pentru mine este o nebunie, dar normalitatea e plictisitoare. Poate sa fie cu noroc. Am 9.000 de lei salariul de primarita. E multa munca si bataie de cap, dar imi place. Stau 14 ore in primarie si ma injura toti. Stii in cat timp faceam eu banii astia, cand eram la PRO TV? Cand ma duceam sa vorbesc la eveniment? In 40 de minute. Si nu ma injura nimeni. Vreau sa fac un fel de Vegas din Campulung Muscel! Sa vina oamenii din toata lumea sa se casatoreasca la noi, pentru ca avem locuri de poveste!”, a dezvaluit Elena Lasconi, invitata in emisiunea lui Catalin Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)