News Flash:

Soacra Gabrielei Cristea, aparitie neasteptata intr-o emisiune. Ce declaratii a facut aceasta despre nora ei in direct?

15 Septembrie 2021
956 Vizualizari | 0 Comentarii
Tavi Gabriela

Tvai Clonda si Gabriela Cristea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi si chiar daca nu multa lume le dadea sanse, cei doi au demonstrat ca atata timp cat exista dragoste, nimic nu este imposibil. Gabi si Tavi s-au cunoscut pe vremea cand era canta cu bandul in emisiunea moderata de Gabriela, iar acel timp petrecut impreuna zi de zi pe platourile de filmare i-a unit si mai mult.

Tavi Clonda are motiv de sarbatoare azi. Artistul a implinit 42 de ani, asa ca a fost coplesit de urari si de mesaje din partea apropiatilor si a fanilor. Tavi este foarte indragit de catre public, mai ales ca mereu a fost sincer si amuzant si nu a incercat nicio secunda sa para ceea ce nu este. Tavi si sotia lui, Gabriela au o familie frumoasa si doua fetite minunate, iar tocmai datorita acestui fapt, cei doi au batut palma cu Antena Stars si au avut o emisiune in care isi puneau viata de familie pe tava. Pe cat de obisnuit este el cu lumina reflectoarelor, pe atat de rezervati sunt parintii lui. Dar cum ”niciodata sa nu spui niciodata”, mama lui Tavi Clonda si-a luat inima-n dinti si a aparut pentru prima data la tv.

”Vreau sa va salut si sa va doresc o zi buna. Maine este 15 septembrie, o zi foarte importanta pentru mine. Iti urez la multi ani, multa sanatate si impliniri alaturi de familia ta minunata. Vreau sa-ti mai spun ceva. Esti cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mandra de tine, de omul care ai devenit in acesti ani, de realizarile pe care le-ai avut. Te iubeste mama foarte mult. Sunt alaturi de voi oricand. Va doresc multa sanatate tuturor. Tot binele din lume fetitelor, care sunt superbe si pe care le ador. Gabrielei, care este deosebita si asa a fost de la inceput, asa a trebuit sa fie impreuna ei, asa a fost momentul.”, a spus mama lui Tavi Clonda intr-o emisiune de televiziune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006336 (s)