News Flash:

Maria Constantin a fost inselata de catre iubitul ei si a aflat de pe Facebook. ”M-a deranjat foarte tare... ”

15 Septembrie 2021
900 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Constantin

Maria Constantin pare ca nu are deloc noroc in dragoste. Solista de muzica populara formeaza de ceva timp un cuplu cu Robert Stoica si planuieste sa ajunga si la altar cu el. Fanii sunt foarte fericiti ca Maria si-a gasit in final linistea, dar se pare ca lucrurile nu au fost mereu la fel de roz ca pana acum.

Maria Constantin este prezenta de ani buni in lumina reflectoarelor si se poate lauda cu o cariera impresionanta. Artista are zeci, poate chiar sute de piese care au ajuns la inimile fanilor si care au facut-o sa devina in scurt timp una dintre cele mai apreciate voci din bransa. Maria a ajuns in atentia fanilor datorita vocii extraordinare pe care o are, dar si din cauza scandalurilor cu fostul ei sot si cu Marcel Toader. Cei care o urmăresc stiu ca aceasta nu a fost deloc o norocoasa in dragoste si ca a suferit foarte mult. Acum, Maria este mult mai precauta atunci cu noua relatia si prefera sa o tina cat de departe de ochii curiosilor.

Solista este foarte recunoscatoare pentru tot ce se intampla acum in viata, dar asta nu inseamna ca din cand in cand nu isi aminteste si de momentele mai putin placute din trecut. Chiar si acum, Maria nu poate uita cum a aflat ca a inselat-o iubitul ei. ”Am aflat de pe Facebook, pentru ca am primit niste conversatii, niste imagini. In prima faza nu mi s-a recunoscut, ulterior cu chiu cu vai mi s-a recunoscut ca asa era, adica nu era o minciuna si asta e. M-a deranjat foarte tare si nu am putut sa trec nu peste faptul ca am fost inselata, ci peste faptul ca am fost mintita.”, a declarat Maria Constantin pentru Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006557 (s)