News Flash:

Catalin Maruta, detalii socante din copilaria lui. Prin ce chinuiri a trecut prezentatorul cand era la Targu Jiu?

15 Septembrie 2021
453 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Maruta

Catalin Maruta a fost in ultimul timp in atentia tuturor din cauza scandalurilor pe care le creat cu multe vedete de la noi. Recent, Maruta a dat dovada ca poate sa fie si altcumva si si-a scos la iveala latura umana. Aceasta a avut-o recent invitata pe Emy Alupei, vedeta care a fost mai mereu prezenta prin emisiunile de la noi. Chiar daca acum este plina de incredere, in copilarie, Emy Alupei a avut parte de experiente similare cu cele ale lui Maruta. 

Catalin Maruta a inceput sezon nou de toamna cu emisiunea ”La Maruta” si s-a asigurat ca va conduce detasat audientele cu ajutorul invitatilor. Printre cei care i-au trecut deja pragul si s-au asezat pe canapeau confesiunilor a fost si Emy Alupei, care l-a emotionat enorm pe prezentator si l-a facut sa declare ceva in premiera, ceva ce nimeni nu stia despre el. Emy a povestit ca perioada scolii a fost una traumatizanta pentru ea din cauza faptului ca totul a fost un chin din partea colegilor. Acestia isi bateau non-stop joc de ea, iar asta a marcat-o profund.

Toata lumea ma tachina pentru kilogramele mele in plus. De asta si purtam haine extrem de largi intotdeauna. Eram numita tanc rusesc, toata lumea ma jignea. Aveam si cand eram mica un regim special si toti faceau misto de mine. Imi spargeau tot si erau rai.M-am trezit cu telefonul spart in clasa, iar profesorii alimentau totul si radeau. Plangeam cu mama acasa de fiecare data, dar nu avea ce sa faca. Mereu i se spunea ca asa sunt copiii si ca ei doar glumesc. Eram si uratica asa, nu era genul printesa.Nu eram nici in categoria de tocilari sau punk sau emo. Nu eram in nicio categorie. Oamenii consacrati din muzica la inceput imi spuneau ca sunt foarte talentata, dar nu sunt frumoasa.Eu aveam atunci 14 ani si voiam o sansa. Nu mi-am imaginat ca poti sa-i spui unui copil asa ceva la 14 ani, dupa m-am apucat de trap si le-am transmis un mesaj tuturor care m-au descurajat. A fost foarte dureros. O sa motivez mereu toti oamenii”

Catalin Maruta s-a regasit in poveste si a simtit nevoia sa o consoleze pe invitata lui: Stii cum eram eu in scoala? La sport, la proba de rezistenta, lumea dadea turul scolii, pana ajungeam eu nu mai era nimeni pentru ca eram gras si abia terminam.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004991 (s)