News Flash:

Nicole Cherry a facut primele declaratii despre casatorie. ”Imi doresc sa am o rochie...”

15 Septembrie 2021
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry se indreapta cu pasi mici, dar sigur spre momentul in care isi va intalni fetita. Artista este deja in al doilea trimestru de sarcina si poate spune ca este o norocoasa, avand in vedere ca nu i s-a schimbat prea mult corpul si ca arata bine orice ar pune pe ea.

Nicole Cherry se pregateste pentru cea mai intensa, dar si cea mai frumoasa perioada din viata ei. Artista si iubitul ei, Florin asteapta o fetita, iar din momentul marelui anunt si pana acum, una dintre intrebarile care se pun mereu este cea legata de nunta. Ciresica a afirmat in numeroase interviuri ca si-a dorit foarte mult sa devina mamica, iar parintii ei stiau acest lucru si au sustinut-o mereu.

Cei care o urmaresc pe Nicole pe social media stiu ca artista s-a afisat de multe ori cu un inel pe deget, accesoriu ce a ridicat multe semne de intrebare. Ciresica este foarte sincera atunci cand vine vorba de detaliile din viata ei, asa ca si de data asta a vrut sa lamureasca misterul inelului.

”Nu ne-am casatorit. Este un inel pe care tot de la Florin il am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atat. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grabim pentru ca nu trebuie sa oficializam nimic. E clar ca pentru noi este oficial deja. Am facut un copil dorit, nu a fost nimic intamplator, am tot primit intrebarea asta. Nu, nu a fost o intamplare, noi ne-am dorit sa avem un copil. Amandoi ne-am dorit sa fim parinti. Nu suntem casatoriti, dar nu a fost o frana asta. Vreau sa fac cununie, dar nu acum. Eu imi doresc sa am o rochie ... sa revin la forma mea initiala, vreau sa fac mai multe lucruri inainte. Nu tin la chestia asta neaparat, ca trebuie sa fie. Se facea si e frumos s-o faci, dar asta nu inseamna ca te impiedica cu ceva”, a declarat Nicole Cherry, la Xtra Night Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005022 (s)