News Flash:

Selly, anuntul care i-a facut pe fani sa planga. ”Am crescut, ne-am maturizat si nu mai putem...”

15 Septembrie 2021
345 Vizualizari | 0 Comentarii
5GANG

Vesti triste pentru fanii 5GANG. Fenomenul care a luat amploare datorita online-ului se pare ca va ajunge anul acesta la final. Selly a vorbit de foarte multe ori despre faptul cu 5GANG nu mai este un proiect care sa-l reprezinte, iar acum i-a luat pe ceilalti trei membri care au mai ramas alaturi de el si au facut vlogul oficial de adio.


Fara doar si poate, 5GANG este unul dintre proiectele muzicale de la noi care s-a bucurat de succes ani la rand. Componenta trupei a suferit mici modificari, iar acum, dupa ce au ajuns la formula perfecta, Selly, dar si colegii lui de trupa au facut un anunt nu tocmai pe placul fanilor: 5GANG se desparte. Selly povestea cu cateva luni in urma ca este constient ca nu va mai putea face parte la nesfarsit din 5GANG, mai ales ca s-a maturizat si are pe lista alte proiecte care il reprezinta mult mai mult.

Acum, Selly, Gami, Madalin si Dia au facut un vlog oficial in care le comunicau fanilor decizia de a merge pe drumuri separate si, oricat de mult ar fi sperat fanii sa fie doar o gluma, totul este cat se poate de serios. ”Proiectul 5GANG va lua sfarsit la finalul acestui an. Ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va iesi in decembrie. Recunosc ca momentul acesta a venit mai repede decat ma asteptam chiar si eu. Am luat impreuna aceasta decizie si cred ca este decizia corecta. De aproape patru ani am muncit impreuna si am doborat niste recorduri. Intre timp am crescut, am evoluat si ne dorim sa facem si alte lucruri. Consideram ca am facut tot ce se putea face cu proiectul asta.” a spus Selly in vlog.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004776 (s)