News Flash:

S-a aflat cine creeaza hainele in care se costumeaza Kim Kardashian. Cine vrea ca vedeta sa se acopere din cap pana-n picioare?

15 Septembrie 2021
388 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim Kardashian

In ultima vreme, Kim Kardashian i-a uimit pe toti cu stilul vestimentar pe care a inceput sa il abordeze. Pe cat de indraznet este, pe atat de dubios li se pare fanilor care nu inteleg cine s-ar gandi sa creeze astfel de outfit-uri. Daca si pe tine te macina intrebarea asta, raspunsul ti-l dam noi!


Kim Kardashian a facut o pasiune pentru outfit-urile full covered si nimeni nu intelege de ce. Fosta partenera a lui Kanye s-a afisat pentru prima data ”costumata” la evenimentul de lansare al albumului ”DONDA” si toata lumea a crezut ca totul face parte dintr-un dress code impus de rapper. Adevarul este cu totul si cu totul altul, dar tot are legatura cu Kanye.

Kim s-a prezentat la MET Gala intr-un outfit semnat de Balenciaga, dar in spatele procesului de creatie al tinutei a stat chiar Kanye West. Desi Kim a avut de ales dintre zeci de designeri priceputi, totusi, miliardara l-a ales pe cel mai aproape de casa. Fanii lui Kim, dar si ai lui Kanye nu inteleg ce vor cei doi sa transmita, mai ales Kim care sigur ar arata mult mai bine fara masca.

P.S Pentru toti curiosii, Kim Kardashian a purtat makeup, chiar daca nu s-a vazut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4993 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005072 (s)