News Flash:

Simona Halep se casatoreste azi. Ce reguli trebuie sa respecte invitatii si ce nu au voie sa aduca la ei?

15 Septembrie 2021
441 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Simona Halep si iubitul ei, Toni Iuruc vor spune azi cel mai sincer da in fata lui Dumnezeu. Cei doi isi unesc oficial destinele si, chiar daca au vrut sa tina secreta data evenimentului, cel care i-a dat de gol a fost chiar Ilie Nastase, in cadrul unui interviu. Simona s-a implicat destul de mult in organizarea evenimentului si are niste masuri destul de drastice, masuri pe care cei care participa trebuie sa le respecte.

Simona Halep se marita, miercuri, 15 septembrie, cu alesul inimii sale, Toni Iuruc. Marele eveniment din viata sportivei a fost asteptat de toata familia Halep, mai ales ca la petrecerea de dupa cununia civila vor fi invitati de seama, printre care si presedintele Klaus Iohannis. Nunta jucatoarei de tenis a fost pregatita in cel mai mic detaliu. Simona Halep a stabilit reguli drastice in ziua in care renunta la statutul de domnisoara. Ce vor lasa toti oaspetii la intrare, sigur vor fi socati.

Petrecerea va avea loc intr-un club din statiunea Mamaia, acolo unde chiar nasul cuplului este patron. In privinta conditiilor de intrare la marele eveniment, Simona Halep le-a transmis invitatilor sai cateva reguli stricte. Astfel, toti oaspetii trebuie sa lase la intrare telefoanele mobile sau orice alte dispozitive de inregistrat, potrivit telekomsport.ro. De asemenea, nu sunt acceptate daruri, cadouri sau bani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006232 (s)