News Flash:

Emilia Ghinescu a renuntat la muzica populara, iar acum face bani din altceva

15 Septembrie 2021
889 Vizualizari | 0 Comentarii
Emilia Ghinescu

Fara doar si poate, Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste de muzica populara de la noi din tara. Aceasta are in spate o cariera de zeci de ani pe care a reusit sa o construiasca cu multa implicare si ambitie. Nimeni nu se asteapta ca Emilia sa ia in calcul o alta posibilitate de a face bani, dar se pare ca artista este mult mai versatila decat o credeau fanii. 

Pandemia a dat peste cap intreaga lume, iar printre cei care au avut de suferit financiar s-au numarat si artistii. Acestia au fost nevoiti sa isi anuleze toate evenimentele pe care le aveau programate pe parcursul unui an, iar asta s-a simtit cel mai mult in cifrele din conturi. Oricat de mult s-ar fi straduit sa lanseze piese sau sa tina concerte online, asta nu se compara cu un concert de unde plecau acasa cu mii de euro in buzunar. In timp ce unii s-au resemnat si au inceput sa semneze petitii pentru sprijin din partea statului, altii nu s-au lasat invinsi si au inceput sa se reprofileze. Un astfel de exemplu este si Emilia Ghinescu.

Interpreta nu s-a ferit sa recunoasca ca pandemia i-a cam dat calculele peste cap, dar a gasit o solutie de a face bani in lipsa concertelor. Emilia a absolvit Facultatea de Psihologie si a devenit psiholog cu acte-n regula, iar asta a transformat totul intr-un business care ii aduce un venit sigur. ”O sa am o alta afacere, pe langa asta eu sunt genul de om care iubeste tot ceea ce face, astfel nu o fac pentru bani. O fac pur si simplu pentru ca mi-au placut anii facultatii si imi place domeniul, astfel am decis sa pun in practica acest vis. Eu sunt omul deschis discutiilor. Din fericire am parte de omul care ma poate asculta mereu, sotul meu ma intelege mereu. Stii, oamenii care dezvolta depresii nu au astfel de persoane in preajma. Aceste depresii sunt foarte urate.”, a spus vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005000 (s)