News Flash:

Ce a avut de spus Catalin Botezatu despre tinutele purtate de Simona Halep si de sotul ei? ”Costumul este unul... ”

16 Septembrie 2021
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Unul dintre cele mai mari evenimente de anul acesta din showbiz-ul de la noi a fost chiar nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Cei doi s-au asigurat ca petrecerea lor va fi una ca la carte, asa ca decorul a fost unul special, iar invitatii au facut si ei senzatie cu tinutele pe care le-au abordat. Si cum fiecare eveniment de o astfel de avengura nu trece fara sa fie comentat de un specialist, nici nunta Simonei nu a trecut pe sub radar.

Nunta Simonei cu Toni a fost de departe unul dintre cele mai rafinate evenimente de anul acesta. Cei doi miri au mizat pe simplitate si pe eleganta, iar asta le-a adus numai cuvinte de lauda din partea tuturor. Cadrul a fost unul special, ales chiar de miri, iar invitatii s-au distrat de minune pe muzica Loredanei Groza si a lui Dan Bittman. Catalin Botezatu a vrut neaparat sa comenteze tinutele alese de catre miri, mai ales ca el cu asta se ocupa si in cadrul rubricii ”Asa da, asa nu” de la Teo Show.

Despre aparitia Simonei Halep, Bote a avut numai cuvinte de lauda, atat pentru tinuta aleasa, cat si pentru makeup si par. “Rochia aleasa de Simona este una foarte frumoasa! Cu toate ca pare simpla, este foarte rafinata si extrem de eleganta. Culorile sunt foarte bine alese pentru ca ii complimenteaza tenul si parul. Iar combinatia de dantela din bumbac si voaluri in partea de jos, care dau un volum ce nu deranjeaza deloc ochiul privitorului, face ca toata aceasta combinatie sa-i complimenteze extrem de bine parul, culoarea pielii si asa mai departe. Chiar si coafura este atent aleasa, rafinata, simpla, dar extrem de elaborata. Machiajul este si el, unul aparent simplu, dar care ii scoate in evidenta trasaturile fetei. Din punctul meu de vedere, este o tinuta foarte echilibrata, care poate fi copiata de foarte multe doamne, domnite, care vor sa fie speciale in ziua logodnei, chiar alegand o rochie ce, aparent, pare simpla!”, a declarat Catalin Botezatu, conform viva.ro.

Contrar asteptarilor multora, se pare ca nici mirele nu a stat deloc rau la capitolul aparitie in cea mai importanta zi din viata lui. “Costumul este unul… OK, de culoare inchisa! Poate as fi umblat putin la pantaloni, nu i-as fi lasat sa cada atat de mult, sa faca acele cute pe pantof. In general, pantalonul se poarta foarte apropiat de gamba. Bine, acolo unde este cazul, dar in nici un caz sa faca astfel de cute. As fi umblat putin si la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche. Dar, daca stau bine sa ma gandesc, avand in vedere sa Simona a optat pentru o tinuta atat de simpla, el putea sa renunte la cravata si sa deschida un nasture sau chiar doi la camasa. Evident, a ales varianta eleganta, ceea ce nu este rau deloc!”, a mai declarat Catalin Botezatu.


viva ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006028 (s)