News Flash:

Theo Rose face averi din online. Cat castiga artista dintr-o singura postare pe Instagram?

25 August 2021
542 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Fara doar si poate, Theo Rose este una dintre cele mai cautate artiste de la noi din ultima perioada. Proiectele pe care le-a avut au facut-o sa nu piarda deloc timpul in pandemie si se poate lauda cu zeci de piese care au ajuns pe locul 1 in trending.


Theo Rose, acest tonomat muzical pe doua picioare cucereste toate topurile cu fiecare piesa pe care o lanseaza. Artistii aproape ca se bat pentru piese cu ea si nici nu este de mirare, avand in vedere ca este ca un magnet pentru vizualizari. Theo nu sta bine doar la capitolul Youtube, ci si pe Instagram. Artista si-a creat o comunitate de peste 600k de urmaritori care o sustin mereu si care au grija ca idolul lor sa ajunga mereu pe primul loc.

Asa cum era de asteptat, una dintre intrebarile care se pun atunci cand treci de 100k de urmaritori pe Instagram este ”cat castigi din postarile pe social media?” Theo este o persoana foarte asumata, asa ca nu s-a dat inapoi de la a oferi cel mai sincer raspuns la aceasta intrebare. 

”Depinde. Pe feed costa 950 de euro, o serie de patru Insta story-uri cu swipe up si tag pentru client 500 de euro, iar un video pe feed e 1200 de euro”, a spus Theo in cadrul unui interviu recent.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006707 (s)