News Flash:

Angelina Jolie are cont de Instagram si a furat recordul detinut de Jennifer Aniston, fosta iubita a lui Brad Pitt

24 August 2021
421 Vizualizari | 0 Comentarii
Angelina Jolie

Angelina Jolie nu a mai rezistat tentatiei si a realizat cat de important este online-ul in propagarea unui mesaj. Actrita si-a facut cont de Instagram si intr-o ora a adunat 3 milioane de urmaritori, intrecand-o pe Jennifer Aniston, fosta iubita a lui Brad Pitt, cea care a detinut pana acum recordul de cei mai multi urmaritori/ ora.

Angelina Jolie are cont de Instagram, dar scopul nu este acela de a se afisa din intimitate sau de a promova produse. Actrita a fost profund miscata de situatia femeilor musulmane si, in special, de scrisoarea primita de la o adolescenta musulmana. Angie a postat cateva fragmente din acea scrisoare in speranta ca din ce in ce mai multe persoane vor sesiza cat de delicata este conditia femeii in tarile musulmane.

”Aceasta este o scrisoare pe care am primit-o de la o adolescenta din Afganistan. In acest moment, oamenii din Afganistan isi pierd capacitatea de a comunica pe retelele sociale si de a se exprima liber. Asa ca am venit pe Instagram pentru a impartasi povestile si vocile celor din intreaga lume care lupta pentru drepturile lor. 

Am fost la granita cu Afganistanul cu doua saptamani inainte de 11 septembrie, unde am intalnit refugiati afgani care fugisera de talibani. Asta a fost acum douazeci de ani. Este dezgustator sa vezi afganii deplasati din nou din frica si incertitudinea care le-a cuprins tara. A petrece atat de mult timp si bani, a pierde sange si a pierde vieti doar pentru a ajunge la asta, este un esec aproape imposibil de inteles. Ca si altii care sunt dedicati acestei cauze, nu voi da inapoi. Voi continua sa caut modalitati de a ajuta. Si sper ca mi te vei alatura”, a scris actrita pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008337 (s)