News Flash:

Alexandra Stan, pusa la zid de un fan de-ai lui Maruta. ”Fa muzica, nu scandal!”

24 August 2021
492 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan si Catalin Maruta

In ultima vreme, este deja cunoscut faptul ca prezentatorul Catalin Maruta este la cutite cu mai multe vedete din showbiz. Emisiunea pe care acesta o modereaza ii pune in situatii incomode pe multi invitati si, in timp ce unii dintre ei aleg sa nu mai onoreze invitatii si atat, altii aleg sa ofere explicatii si sa spuna ce ii deranjeaza la sotul Andrei.

După Alex Velea, Antonia si Mihai Bendeac, a venit randul Alexandrei Stan sa puna punctul pe ”i” si sa le spuna fanilor cum este, de fapt, Catalin Maruta. "M-a suparat foarte tare Catalin Maruta. Nu ne-am certat niciodata, dar acum chiar nu s-a mai putut. A facut niste chestii foarte urate care m-au deranjat, desi noi ne intelegeam foarte bine. A trecut peste tot management-ul meu, peste Casa de Discuri, peste deciziile noastre de anu difuza un material, cu toate ca i-am mentionat data cand l-ar putea face public, el l-a facut cu trei saptamani inainte. Nu am de gand sa mai merg vreodata la o emisiune de a lui, pentru nici un ban din lume.", spunea Alexandra Stan saptamana trecuta in podcastul lui Damian Draghici. 

Catalin Maruta are si el fanii lui care nu se feresc sa ii ia apararea prezentatorului. ”Bravo tie ca vrei sa iesi de la naftalina pe spatele lui Catalin Maruta. Se pare ca n-ai reusit la Survivor, cand te injurau aia si te tratau ca pe ultimul om, chiar mi-a fost mila de tine atunci. Acum ai prins glas la nume mari, doar doar o sa fii iar pe val. N-o sa fii! Fa muzica, nu scandal!! #YOUARELAME????????????”, i-a spus fanul rautacios Alexandrei Stan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005504 (s)