News Flash:

Andreea Mantea si-a facut o schimbare radicala de look, iar fanii nu au mai recunoscut-o

25 August 2021
628 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea

Andreea Mantea este pusa pe fapte mari anul acesta. Vedeta tv nu a spus niciodata nu unei schimbari de look, asa ca de data asta, Andreea a decis sa renunte la parul lung si brunet si s-a afisat pe Instagram cu o schimbare radicala de look.

Andreea Mantea este una dintre vedete constante care au bifat mai mereu proiecte tv, astfel ca fanii nu au avut ocazia sa ii uite infatisarea. Vedeta si-a obisnuit fanii cu parul lung si brunet, dar cum niciodata sa nu spui niciodata, Mantea a decis sa experimenteze cateva culori noi de par si sa vada care i se potriveste cel mai bine. Andreea nu a avut totusi curajul de a renunta permanent la celebrul brunet, asa ca a decis sa apeleze la cateva peruci.

Prezentatoarea a fost indecisa, asa ca a probat mai multe culori de peruci, ba chiar le-a aratat si fanilor cum ii sta cu fiecare dintre ele, urmand ca ei sa decida care i se potriveste mai bine. De la par scurt si blond platinat, pana la suvite lungi in degrade, Andreea le-a probat pe toate si a decis: ramane la culoarea ei naturala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005724 (s)