News Flash:

Cine este tanara care a uimit TikTok-ul? Fabiola Baglieri pare fiica lui Mr. Bean, dar machiata este superba

24 August 2021
1862 Vizualizari | 0 Comentarii
Fabiola Baglieri

In ultima perioada, TikTok-ul primeste din ce in ce mai mukte lovituri din partea italienilor. Dupa ce Khaby Lame i-a cucerit pe toti cu reactiile lui si a devenit cel de-al doilea cel mai urmarit tiktoker din lume, acum face ravagii Fabiola Baglieri, cea pe care online-ul o numeste fiica lui Mr. Bean.

TikTok-ul este plin de videoclipuri amuzante, dar din cand in cand unele dintre ele atrag atentia tuturor si devin virale. Este cazul Fabiolei Baglieri, tanara care nemachiata pare a fi fata lui Mr. Bean, dar atunci cand se machiaza le face lejer concurenta celor mai mari modele din lume. Tanara are 18 ani si are peste 3 milioane de urmaritori pe TikTok. La inceput, toti o asemanau cu Mr. Bean, dar in loc sa se supere, tanara a decis sa profite de acest aspect si sa isi puna in evidenta calitatile de makeup artist.

Fabiola creaza videoclipuri before and after, iar transformarile sunt uimitoare. Filmuletele italiencei aduna milioane de vizualizari si este una dintre cele mai cunoscute persoane de pe TikTok. 

 

•fabiola.baglieri

Reply to •lylecj143

♬ need to know x goosebumps longer version DJ Lilli - DJ Lilli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006657 (s)