News Flash:

Alina Eremia face urmatorul pas in relatia cu iubitul ei? Artista a recunoscut cand are de gand sa devina mamica

24 August 2021
451 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Eremia

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate voci de la noi. Artista obisnuieste sa isi tina viata personala departe de ochii curiosilor, dar chiar si asa, asta nu inseamna ca nu primeste aproape zilnic intrebarea ”cand faci copii?”


Alina Eremia se poate lauda cu o cariera demna de invidiat si cu o relatie stabila. De cand si-a facut publica relatia cu Edi Barbu, fanii Alinei Eremia sunt din ce in ce mai curiosi sa afle cand are aceasta de gand sa devina mamica, mai ales ca traieste o frumoasa poveste de dragoste de peste 5 ani. Alina si Edi se inteleg de minune, iar acesta o sustine pe artista in tot ceea ce face, ba mai mult, a acceptat sa devina cunoscut publicului si sa apara in videoclipurile ei.

Alina Eremia a facut multi pasi importanti in relatia pe care o are, dar fanii se pare ca asteapta cel mai mult un copil de la ea. Satula sa primeasca aceeasi intrebare legata de momentul in care are de gand sa devina mamica, Alina a facut un videoclip pe TikTok in care le-a transmis tuturor destul de clar ca va face un copil fix cand va vrea.

 

•alinaeremia.official

#foryou #fy #viral #trend

♬ original sound - freddyige33
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006425 (s)