News Flash:

Irina Rimes se iubeste de mai bine de jumatate de an cu un francez. Cine este acesta si cu ce se ocupa?

24 August 2021
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina David

Irina Rimes este destul de secretoasa atunci cand vine vorba de viata personala. Artista si-a tinut mereu departe de ochii curiosilor partenerii dar, de la un timp a inceput sa posteze din ce in ce mai multe imagini cu iubitul ei francez.

Irina Rimes a decis sa acorde o noua sansa iubirii, doar ca de data asta si-a gasit sufletul pereche peste hotare, mai exact in Franta. David Goldcher este barbatul care este din ce in ce mai prezent in viata Irinei, dar si pe contul ei de Instagram. Cei doi formeaza un cuplu aproape de la inceputul anului, iar artista a declarat ca pandemia i-a ajutat sa se cunoasca mai bine, s-au mutat impreuna si chiar au pus bazele unui proiect muzical in Franta.

”Dupa multe cautari, am gasit apartamentul visurilor noastre. Arata asa! Are o gradina foarte draguta. Va tin la curent. Stam cu chirie, nu cumparam nimic in pandemie.” declara acum ceva timp artista de peste Prut. Vremurile s-au schimbat, Irina a facut de multe ori naveta Bucuresti - Paris, iar acum a venit timpul ca David sa faca acelasi lucru pentru ea.

David Goldcher nu este strain de lumea reflectoarelor. Aceasta activeaza in aceeasi industrie ca si Irina, iar in 2017 a pus bazele proiectului muzical We are Gold.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005190 (s)