News Flash:

Radu Constantin, iubitul Otnielei primele declaratii despre afacerea de un milion de euro. ”Lucrul asta nu poate decat sa ma bucure”

24 August 2021
558 Vizualizari | 0 Comentarii
Otniela Radu

Otniela si iubitul ei traiesc o frumoasa poveste de dragoste si in timp de Otniela are multe proiecte tv bifate, iubitul ei prefera online-ul, in special Youtube-ul. Radu Constantin este cunoscut datorita serialelor ”DM” si ”Scoala invers”. 

Radu Constantin se poate lauda cu o comunitate impresionanta de fani in mediul online, dar si in realitate. Probabil asta a fost si motivul pentru care a decis sa ii indemne si pe altii sa ii calce pe urme si sa puna bazele propriei lor afaceri. Ba mai mult, Radu este dispus sa ii ajute pe cei dornici sa porneasca pe drumul afacerilor cu 10.000 de euro.

”Ideea proiectului de la 0 la 1 milion de euro a pornit din mai multe motive, dar printre cele mai importante 2 sunt: 1. Sa ma fortez pe mine sa trag tare sa reusesc sa fac ce zic acolo, adica 1 milion de euro si 2. Sa motivez si sa inspir toti oamenii care vor sa se apuce de ceva care viseaza sa faca ceva diferit. Ba mai mult decat atat, ca si sistem, m-am gandit ca la fiecare 100.000 euro pe care eu ii incasez, sa donez 10.000 euro unei idei de afaceri pe care o primesc, vreau sa sustin visurile oamenilor si sa ii ajut la fel cum si eu am fost ajutat, vreau sa fac ceva ce nu s-a mai facut.” a declarat acesta pentru ciao.ro


ciao ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005134 (s)