News Flash:

S-a aflat cand incepe Asia Express! Fanii vor avea parte de o surpriza de proportii

25 August 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia Express

Fara doar si poate, Asia Express este una dintre cele mai asteptate emisiuni ale toamnei. Daca pana acum data lansarii a fost un mister total, asteptarea a luat sfarsit, iar fanii au aflat cand le pot vedea pe vedetele lor preferate pe Drumul Comorilor.

Anul acesta, Asia Express va incepe pe 18 septembrie si va avea o surpriza pentru fani. In prima saptamana de difuzare, emisiunea va putea fi urmarita cinci zile consecutive, in fiecare zi cate un episod diferit. Cei din productie au declarat deja ca sezoul 4 este unul dintre cele mai lungi sezoane, iar traseul pe Drumul Imparatilor a fost unul destul de solicitant.

Cei care au pornit pe Drumul Imparatilor au avut parte de multe provocari si cu siguranta a fost una dintre cele mai mari provocari din viata lor. Pana acum, vedetele nu au dat niciun detaliu din casa, ci doar i-au indemnat pe fanii sa fie cu ochii pe ei pentru ca sigur nu vor regreta. Sezonul acesta va fi prezentat de Irina Fodor, cea care a inlocuit-o pe Gina si la ”Chefi la cutite”. Fanii nu exclud nici posibilitatea de a o vedea pe Gina in marea finala pentru a inmana amuleta castigatoare, avand in vedere ca acelasi lucru s-a intamplat si la ”Chefi la cutite”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006274 (s)