News Flash:

Gabi Badalau, fostul iubit al Biancai Dragusanu a chemat-o pe Ema Uta in vacanta cu el. Ce raspuns i-a oferit makeup artista?

25 August 2021
532 Vizualizari | 0 Comentarii
Ema Uta

Un nou scandal este pe cale de a incepe in showbiz, de data asta avandu-le in prim plan pe Bianca Dragusanu si pe Ema Uta, makeup artistul preferat al vedetelor. Gabi Badalau, cel care i-a fost iubit Biancai i-a propus Emei sa il insoteasca intr-o vacanta, fix cand acesta inca era intr-o relatie cu Dragusanu.

Pe cat de mare pare, pe atat de mica este lumea vedetelor. Bianca Dragusanu si Ema Uta fac parte din lumi diferite, dar, totusi, le uneste ceva: Gabi Badalau. Acesta este cunoscut pentru relatia pe care a avut-o cu Bianca si de abia acum a iesit la iveala faptul ca ii facea ochi dulci Emei. Badalau a stiut sa speculeze si a vazut ca blondina iubeste sa calatoreasca, asa ca i-a facut o propunere greu de refuzat: o vacanta alaturi de el.

Ema nu s-a lasat convinsa cu una, cu doua si a avut replica perfecta care l-a pus la punct pe Badalau: ”Facem parte din lume diferite, stie toata lume din ce imi castig existenta, de la 16 ani ma ocup cu make-up si de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toata tara, cat si din afara, rodul muncii mele consta in faptul ca sunt o fata independenta, ma intretin singura, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta sa imi probeze contrariul si tocmai din aceasta cauza poate deranjez. Nu ”negociez” vacante cu nimeni, mi le platesc singura, nu accept ”oferte” si nici propuneri, nu am nevoie si nu stiu daca conteaza, dar...poate fi dovedit usor”, a spus Ema.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006156 (s)