News Flash:

Speak si Stefania si-au facut deja planul pentru nunta. Cum va arata marele eveniment?

2 August 2021
375 Vizualizari | 0 Comentarii
speak stefania

Speak si Stefania formeaza unul dintre cele mai frumoase si cele mai apreciate cupluri de la noi. Cei doi emana energie si vibe pozitiv, iar inca de cand Speak i-a oferit iubitei sale inelul, intrebarea ”pe cand nunta?” este nelipsita.

Speak si Stefania demonstreaza ca dragostea dureaza mai mult de 3 ani. Cei doi sunt mai fericiti ca niciodata, iar faptul ca activeaza in acelasi domeniu reprezinta un mare avantaj pentru viata de cuplu. Recent, indragostitii s-au intors din vacanta din America și imediat dupa aterizarea in Romania, Stefania a vrut sa isi surprinda fanii si a lansat piesa noua.

”Ka Wella” este cea mai recenta piesa semnata Stefania. Iubita lui Speak se afla in plin proces de promovare a ei, iar in aceasta dimineata a cantat varianta live la unul dintre cele mai cunoscute posturi de radio. Evident ca subiectul nuntii nu a fost evitat, asa ca Stefania a vrut sa precizeze ca si-a facut deja planul pentru nunta. In timp ce Speak s-a obisnuit cu ideea ca va fi mai mult un invitat la nunta lui, Stefania si-a asumat rolul de organizator, ba mai mult, a spus ca ea va dansa si in locul lui Speak. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007870 (s)