News Flash:

Cum arata fiica lui Tom Ellis, actorul principal din Lucifer?

2 August 2021
415 Vizualizari | 0 Comentarii
tom ellis

Tom Ellis si-a cucerit fanii cu rolul din Lucifer. Serialul si-a anuntat deja revenirea pe Netflix cu ultimul sezon si, chiar daca multe fane si-ar dori ca Tom sa fie burlac, dezamagirea de abia de acum vine. Actorul are o casnicie care dureaza de ani buni si o fiica de care este extrem de mandru.

Tom Ellis a intrat atat de bine in pielea personajului Lucifer, incat fanii fac cu greu diferenta dintre realitate si fictiune. Cei care il urmaresc pe actor pe Instagram stiu ca acesta are o sotie pe care o adora, dar si o fiica, Nora care i-a mostenit trasaturile. Tom nu obisnuieste sa posteze prea des imagini din intimitatea caminului sau, dar o astfel de ocazie nu avea cum sa nu fie marcata si pe Instagram.

Nora a implinit acum ceva timp 16 ani, asa ca tatal ei a postat o imagine, cel mai probabil de cand aceasta l-a vizitat pe platourile de filmare. ”La multi ani frumosi fiicei mele, Nora! Te iubesc”, a scris Tom. In sectiunea de comentarii, Nora a primit sute de urari, printre care s-au numarat cateva si din partea colegilor de platou ai tatalui ei. Nora are cont de Instagram si este urmarita de aproximativ 43k de persoane, dar dupa postarea tatalui sau celebru are toate sansele ca numarul de fani sa ii creasca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Ellis (•officialtomellis)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005866 (s)