News Flash:

Mihaela Radulescu nu isi sarbatoreste niciodata ziua de nastere. ”De-o viață m-am obișnuit să nu petrec de ziua mea”

30 Iulie 2021
628 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela radulescu

Mihaela Radulescu si-a surprins fanii cu cele mai recente declaratii. Spre mirarea tuturor admiratorilor ei, diva de Monaco nu isi sarbatoreste nici anul acesta ziua de nastere. La inceputul lunii august, Mihaela va implini 52 de ani si nu are de gand sa organizeze vreo petrecere extravaganta.

Mihaela Radulescu implineste 52 de ani peste cateva zile, dar diva arata mai bine ca niciodata. Mihaela are un corp de invidiat si nu rateaza nicio ocazie pentru a-si pune in evidenta formele tonifiate si lucrate la sala. Avand in vedere ca deja a incheiat proiectele de televiziune la care lucra, toata lumea, inclusiv apropiatii ei se așteptau ca diva sa sarbatorească cu mare fast cei 52 de ani.

Ineditul de abia de acum urmeaza: Mihaela a recunoscut ca nici anul acesta nu isi va organiza mare party si, cel mai probabil va fi singura. ”De-o viata m-am obisnuit sa nu petrec de ziua mea, pentru ca pica in august si eu nu am pe cine sa adun. Toata lumea e in concediu, toata lumea e in vacanta. Chiar nu am avut niciodata o petrecere nu stiu de care. Mai degraba am avut petreceri in noiembrie, de Sfantul Mihail si Gavril. Am zis macar atunci sa fac ceva, ca vara nu apuc. Probabil o sa sun doua-trei prietene de prin Monaco, pentru ca acolo o sa fiu. Este si fiul meu acolo, vine si Felix. Va fi ceva mic si simplu doar sa simt ca nu a trecut degeaba ziua mea”, a declarat Mihaela pentru Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005834 (s)