News Flash:

Loredana a starnit un val de reactii cu cea mai recenta poza. ”La 50 de ani, in halul asta!”

2 August 2021
535 Vizualizari | 0 Comentarii
loredana groza

Loredana Groza stie cum sa fie in centrul atentiei. In ultima perioada, diva de alta data a cazut intr-o alta extrema, iar cei care o urmaresc pe social media au impresia ca au nimerit pe contul gresit.

Loredana a inceput sa starneasca un val de reactii aproape cu fiecare postare pe care o face pe Instagram si nu numai. Dupa ce a devenit viral filmuletul in care afirma ca nu are niciun fel de interventii sau operatii estetice, acum artista a dat din nou ci bata-n balta. Lori din Onesti, asa cum se alinta nu mai filtreaza ce posteaza in online si astfel, de multe ori devine tinta vorbelor rautacioase.

Jurata X Factor a inceput sa se pozeze mai provocator ca niciodata, iar daca la inceput fanilor li se parea amuzat si chiar apreciau astfel de imagini, acum artista este trasa la raspundere de urmaritori. Una dintre cele mai recente poze ale acesteia aproape ca a lasat totul la vedere si, desi are aproape 20 de mii de like-uri, fanii nu s-au sfiit sa o traga la raspundere in sectiunea de comentarii.

”Ai luat-o razna!”, ”Pacat, chiar spuneam ca esti Madonna Romaniei.”, ”Va plac comentariile critice, astfel nu ati poza asa sumar imbracata” au fost doar cateva dintre reactiile fanilor.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (•loredanagroza)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004361 (s)