News Flash:

O vedeta de peste Ocean si-a aratat cicatricile dupa ce a renuntat la implanturile de silicon. ”Nu mai erau confortabile”

2 August 2021
515 Vizualizari | 0 Comentarii
chrissy 1

In timp ce unele vedete tanjesc pentru a avea sanii mai mari, la polul opus se afla cele care renunta la implanturile cu silicon. Din aceasta categorie face parte si Chrissy Teigen, sotia lui John Legend. Fostul model si-a pus silicoane cu un an in urma, iar acum, dupa ce a renuntat la ele, a ales sa imparataseasca cu fanii experienta ei. 

Chrissy Teigen este recunoscuta pentru transparenta pe care o afiseaza in online. Sotia lui John Legend nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume, iar asta i-a adus de multe ori critici si reactii acide din partea fanilor. Recent, dupa ce a recunoscut ca trece printr-o perioada de instabilitate emotionala, Chrissy le-a arata fanilor cicatricile pe care le are de cand a renuntat la implanturile de silicon.

Chrissy si-a pus silicoane cu un an in urma, atunci cand i se pareau cool si credea ca asta ar fi ajutat-o in cariera de fotomodel pentru costume de baie. Acum, dupa un an, fostul model si-a dat seama ca ii sunt foarte incomode si a decis sa renunte la ele. ”Am renuntat la silicoane. Vreau sa fiu capabila sa inchid fermoarul unei rochii marimea mea și vreau sa stau pe burta fara sa simt un disconfort”, a spus aceasta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007718 (s)