News Flash:

Alexandra Stan, sacrificii din iubire. Ce nu o lasa sotul ei sa faca? ”Eu as vrea, dar nu ma lasa”

2 August 2021
524 Vizualizari | 0 Comentarii
alexandra stan

Alexandra Stan si-a luat fanii prin surprindere atunci cand a anuntat pe Instagram ca s-a casatorit. Artista a decis sa spuna da in fata ofiterului de stare de civila chiar daca era intr-o relatie de abia de o luna cu actualul ei sot. 

Acum cateva saptamani, Alexandra a decis sa spuna ”DA” intr-un cadru restrans, intim si declara ca este cea mai fericita ca lucrurile au decurs asa cum se astepta.”Atunci cand exista iubire, respect, intelegere, nu cred ca ai de ce sa astepti. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, altii mai repede. Nu consider ca trebuie sa existe un pattern. Hotarata si fericita.” In astfel de conditii impuse de pandemie, ceremonia a fost una atipica, dar pe gustul artistei. ”Cel mai mare minus este ca n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasa. Ceremonia religioasa am avut-o la Constanta, la Biserica Sf. Nicolae.”, a declarat Alexandra pentru Viva.

Dar cum orice relatie noua vine la pachet si cu anumite sacrificii, nici Alexandra nu face exceptie. Sotul ei, Emanuel si-a expus de la inceput dorintele, iar una dintre ele este legata de obiceiul Alexandrei de a face topless, obicei pe care i l-a interzis din prima. 

”Eu as vrea sa mai fac topless, dar nu ma mai lasa sotul de cand m-am maritat. Eu faceam inainte, dar acum…” a spus artista.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)