News Flash:

Theo Rose, cadou de zeci de mii de euro din partea iubitului. Ce a primit artista de la nepotul lui Nea Marin?

2 August 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
theo rose

Theo Rose si Alex Leonte au o relatie demne de scenariile de filme. Cei doi s-au cunoscut in perioada in care Alex era implicat intr-o alta relație, dar la care a renuntat de dragul artistei. Acum, cei doi se inteleg mai bine ca niciodata si se rasfata reciproc.

Dupa munca si rasplata! In weekend, Theo Rose a avut parte de surprinza vietii ei. Artista a muncit din greu in ultima perioada si a incercat sa isi onoreze toate contractele pe care le-a avut. Deși la varsta ei altii ar alege sa calatoreasca sau sa investeasca in haine scumpe, Theo a pus ban pe ban si si-a indeplinit dorinta de a avea propria ei masina.

Artista a urcat primele imagini cu bolidul pe contul de Instagram, iar pe Insta stories se vedea ca este emotionata atunci cand a primit cheia bijuteriei pe patru roti chiar de la iubitul ei. Alex a vrut sa o rasplateasca pe masura pe iubita lui, asta dupa ce cu cateva luni in urma artista i-a facut cadou acestuia cateva imbunatatiri la masina sa.

”Am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni. Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat, mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele, dacă există vreo problemă în relația din care faci parte.", povestea acum cateva saptamani Theo in cadrul unui podcast.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005043 (s)