News Flash:

Cine este romanca care joaca alaturi de Lady Gaga in cel mai asteptat film al anului?

2 August 2021
491 Vizualizari | 0 Comentarii
lady gaga

Anul acesta, industria cinematografica se poate lauda cu cateva premiere de top. Printre ele se numara si ”House of Gucci”, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului care o are in distributie pe Lady Gaga.

Lady Gaga a convins toti regizorii ca are talent la actorie dupa ce a aparut in ”A star is born” si ”American Horror Story”, iar proiectele nu au incetat sa apara. La începutul anului, celebra artista a confirmat prezenta intr-o drama de familie, ”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed.” Filmul este programat sa apara pe 24 noiembrie 2021, iar Lady Gaga le-a promis fanilor ca ii va tine la curent cu toate schimbarile care vor aparea.

Din distributie face parte si Madalina Ghenea, frumoasa romanca care a primit rolul Sophiei Lorren. Familia Gucci este pusa in scena de cele mai mari nume ale industriei filmului, printre care Jared Leto, Al Pacino si Adam Driver, cel care s-a afisat deja cu Lady Gaga.

”În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️???? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”. a scris Madalina Ghenea pe Instagram.

 

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pGi3Bgn7U5U" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006399 (s)