News Flash:

S-a aflat identitatea celei care ii acuza pe Velea si pe Antonia. ”Se uitau insistent la mine... ”

2 August 2021
533 Vizualizari | 0 Comentarii
antonia velea

Saptamana trecuta, Antonia si Alex Velea au fost personajele principale ale unui scandal de proporții. Cei doi au fost acuzati de o tanara de 27 de ani ca s-au comportat ciudat cu ea in timp ce se aflau cu totii in club, dar in anturaje diferite.

Antonia si Velea sunt din nou in centrul atentiei, dar de data asta nu in cel mai bun sens posibil. Dupa ce au anuntat ca s-au logodit oficial, fericirea lor este umbrita de un scandal de proportii. Cei doi artisti sunt acuzati de o tanara de 27 de ani care sustine ca au agresat-o verbal in timp ce se afla in club si ca s-au comportat ciudat cu ea.

”Antonia si Alex Velea se uitau in continuare insistent si pana la urma am cedat si am vrut sa aflu ce se intampla. M-am dus si i-am intrebat ce se intampla, iar in acel moment amandoi mi-au aratat degetul mijlociu in gura, mimand sexul oral. I-am intrebat daca au o problema cu mine si daca ma cunosc. Am crezut ca ma confunda, sincera sa fiu.”, declara tanara.

Cea care le aduce aceste acuzatii grave celor doi este nimeni alta decat Francesca, tanara cunoscuta in mediul online ca fiind asistenta in cadrul show-ului de pe Youtube ”Tara arde”.

 

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Bm0DryMFcwA" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006035 (s)