News Flash:

Cum arata si cu ce se ocupa fratele lui Dorian Popa?

2 August 2021
467 Vizualizari | 0 Comentarii
dorian popa

Dorian Popa nu mai are nevoie de prezentare. Vloggerul care a innebunit intreaga tara cu celebra replica ”Hatz Johnule” are peste doua milioane de urmaritori pe Instagram si nu are niciun secret fata de fanii lui.

Nu este persoana care sa nu fi auzit macar o data de Dorian Popa. Hatz-ul, asa cum este cunoscut in mediul online este unul dintre cei mai transparenti vloggeri de la noi. Dorian le face mereu pe plac fanilor si realizeaza unele dintre cele mai trasnite vloguri la cererea publicul. Popa a cochetat o buna perioada de timp cu actoria, apoi s-a mutat in mediul online unde si-a construit un adevarat brand in jurul numelui, iar de aici au inceput sa vina si multe proiecte tv.

In timp ce fanii lui stiu aproape tot despre el si despre cei din anturajul lui, nu multa lume il stie pe fratele acestuia, Ciprian. Ciprian a ales sa stea departe de lumina reflectoarelor, mai ales ca profesia pe care o are nu ii permite sa ii calce pe urme lui Hatz. Ciprian este medic, locuieste in Germania, este casatorit, iar recent a devenit si tatic.

”Aveam vreo 15-16 anisori si lucrurile nu mai mergeau bine intre ai mei… Am crescut intr-o familie deschisa, motiv pentru care am inteles intotdeauna ca se poate intampla acest lucru. Incercam doar sa intelegem ce se intampla si sa ne iubim ambii parinti in acelasi fel. Separarea s-a produs, dar divortul nu venise imediat, pentru ca noi eram oarecum mititei, eu si fratele meu, Ciprian.”, declara la un moment dat Dorian.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005965 (s)