News Flash:

Apple a lansat mult asteptatul iPhone 13. Ce imbunatiri are acest model si cat costa?

15 Septembrie 2021
375 Vizualizari | 0 Comentarii
Apple iPhone 13

Seara trecuta a avut loc evenimentul de lansare a noilor modele iPhone. Live-ul de pe canalul de Youtube a fost privit in timp real de peste 2 milioane de utilizatori, iar daca au fost sau nu convinsi sa le si achizitioneze se va vedea dupa 24 septembrie cand vor putea sa precomande noile modele.


Cel mai asteptat eveniment al anului din domeniul tehnologiei a avut loc aseara. Cei de la Apple au lansat noul model de iPhone, iar prezentarea a fost una grandioasa, realizata la Apple Theatre, asa cum si-au obisnuit deja fanii. Zvonuri despre cum vor arata modelele iPhone 13 au aparut de mai bine de 4 saptamani in online, dar nu prea s-au adeverit.

iPhone 13, din pacate pentru fete nu a venit in culoarea roz, asa cum se asteptau. De fapt, iPhone 13 nu prea a venit cu multe features in plus fata de genereatia precedenta de iPhone 12. De data asta, Apple a mers pe acelasi tipar care i-a facut celebri si au imbunatatit doar camerele, facandu-le cele mai performante de pe piata. Nici designul nu a fost schimbat, doar la iPhone 13 s-au schimbat cele doua camere si au fost pozitionate in diagonala.

Pretul de achizitie al iPhone 13 este de 799 de euro, iar iPhone 13 Pro ajunge la 999 euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005037 (s)