News Flash:

S-au impacat Mario Fresh si Alexia Eram? Cei doi au fost impreuna la ziua lui JO, iar dovezile sunt pe Instagram

27 August 2021
683 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Mario

Seara trecuta, JO a dat mare petrecere de ziua ei. Artista a sarbatorit in avans si nu s-a abatut de a regula de a organiza cel mai tare party pentru prietenii ei. JO a avut o lista destul de lunga de invitati, printre care si fostul ei iubit, dar si Alexia Eram si Mario Fresh. 

JO este recunoscuta pentru petrecerile pe care le da de ziua ei. In fiecare an, la finalul verii, JO isi aduna toti prietenii si dau un party de zile mari. Anul acesta, artista a sarbatorit in avans si a avut o lista de invitati destu de lunga. Printre cei care au mers la ”Ziua lu' Ioana” s-au numarat Theo Rose, Emilian, Bella Santiago, Ana Cucuta, Alexia Eram si Mario Fresh. Spre uimirea tuturor, cei doi nu mers impreuna, ci fiecare a stat cu grupul lui de prieteni. Alexia a facut poze cu Ana Cucuta, iar in story-urile postate de Mario Fresh se vede ca Alexia sta destul de departe de el.

Fanii inca mai asteapta declaratii oficiale din partea cuplului Alexia-Mario si spera ca despartirea dintre ei sa nu fi avut loc, ci doar sa fie o pauza mai lunga. Cel mai probabil, raspunsul il vor primi dupa ziua Alexia, cand vor vedea daca fiica Andreei Esca il va invita pe Mario si cum se va comporta cu el.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006066 (s)